blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG tonyp
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
tonyp



Blbe maniacky
pridal tonyp 10.8. 2014 o 23:33

Minule som sa, ani neviem z akého dôvodu, zapozeral do Nákupných maniačok. Bolo to asi prvý krát, čo som to vidiel skoro celé. Bola tam skupinka žien, nejaká modelka a ostatné tiež podobného razenia a intelektu. Nechcem nikoho urážať, no produkcia akoby zámerne vyberala takýchto čudákov, resp. ľudí spadajúcej do odlišnej sociálnej, ideovej a hlavne menšinovej skupiny, ako má byť skupina, pre ktorú je relácia určená- normalnych ludi, co si kupuju lacne damske oblecenie a nejake lacne topanky, dámske lodičky. Teda tých obyčajných, ktorým po práci nezostáva nič iné, ako relax pred blikajúcou sústavou farebných lediek. A popritom komentovať, že akí to ľudia to žijú, ako je možné, že je tak tupá, čo to na seba dala a pod su ako lacne hracky. Nechcem ich zastávať, ako som povedal, každý sme nejaký a za predpokladu, žeby sme náhodou v takej to podobnej reality show vystupovali my a bola by určená pre vyššie spomínanú skupinu, mala by taký istý úspech. Tí by takisto hádzali komenty o sedlákoch a pod.

 

Ale k veci. Ak som dobre pochopil pointu tejto pseudosútaže, hlavná protagonistka mala v určitom časovom limite nakúpiť na seba oblečenie k určitej príležitosti. A mala na to určených iba 500,- Eur!Toto je výsmech pre majoritnú skupinu obyvateľstva, pre ktorú 500,- Eur predstavuje vo väčšine prípadov mesačný príjem. Teda milé nákupné maniačky, produkcia a tí, pre ktorých je 500,- Eur dvojhodinová záležitosť na nákupe.

 

Minule som sa mal zúčastniť jednej rodinnej spoločenskej akcie. Patrí sa aj náležite obliecť. No za posledné obdobie moje telo prešlo určitou transformáciou a všetok spoločenský odev v šatníku mi je už veľký. Nezostávalo mi nič iné, ako nájsť si čas a dobrý obchod, kde na seba kúpim potrebné. Priznám sa, zabralo mi to viac ako súťažné dve hodiny, no pochodil som viacero predajni a v každej som našiel niečo, čo som potreboval. Vo výpredajových cenách. Nešlo o žiadne sekáče ani Číňanov, všetko to boli obchody s novým šatstvom, aké bežne nájdeme v nákupných centrách.

 

Samozrejme, že to neboli obchody drahých svetových značiek. Naša majoritná časť obyvateľstva totiž poväčšine na značky nepozerá, pokiaľ sa mi to páči, spĺňa to účel a ešte je aj dobrá cena, tak to môže mať aj značku XYZ. Teda, kúpil som si pánske bundy, k nim panske mikiny toho istého vzoru, košeľu, panske tenisky a pánsku kabelku cez plece (neviem ako sa tomu v skutočnosti nadáva). Kravatu a ponožky som nekupoval, keďže noha veľkosť nemení a kravata je nastaviteľná. Tieto ešte mám v šatníku nejaké. Teda za to všetko spomenuté som dal zaokrúhlene 60,- Eur. Áno. Šesťdesiat. bundy 16,50, mikiny k nim 7, košeľa 6,50, topánky 14,90 a kabelka 13,50. Teda presne 58,40. Predpokladám, že za 1,40 by som kúpil aj nejaké ponožky. A ešte chcem podotknúť, že to k sebe aj ladilo, čo mi povedalo aj pár ľudí, samozrejme z majoritnej časti obyvateľstva.

 

Teda, som nákupný maniak? Ako som spomínal, z časového horizontu to bolo čosi viac, nejakých 5 hodín dokopy, no ak by som mal minúť len 500,- Eur, ušetril by som 440,-, za ktoré by som možno vedel nakúpiť niečo pre všetky účinkujúce v spomínanej reality show. A nejde len o oblečenie, ale aj o kozmetiku a ostatné veci, no to bude možno témou nasledujúceho príbehu. Nabuduce si radsej pozriem nejake dobre porno.



Prístupov 5257
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Strastiplny vylet
[ 13.9.2014] (príspevkov 1)
Blbe maniacky
[ 10.8.2014] (príspevkov 1)
Skvost slovenska
[ 5.8.2014] (príspevkov 0)
Hriesny internat
[ 28.7.2014] (príspevkov 0)
Triky na zachovanie odbytu
[ 16.7.2014] (príspevkov 1)
Financni zraloci na Slovensku
[ 12.7.2014] (príspevkov 0)
Naco chodis stale do kostola?
[ 7.7.2014] (príspevkov 0)
Cirkev na Slovensku
[ 5.7.2014] (príspevkov 2)
Aky je vas nazor na drogy?
[ 28.6.2014] (príspevkov 7)
Zrucnosti chlapov
[ 23.6.2014] (príspevkov 0)