blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG tonyp
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
tonyp



Hriesny internat
pridal tonyp 28.7. 2014 o 13:37

O Daniele a Diane... O Rolandovi, ktorý sa ku Kristíne nespráva najlepšie...z dennika jednej z nich...

 

Ale internát bez Kristíny sa nezrútil. V ten večer mala byť veľkolepá oslava narodenín na Dianinej izbe, vsetci mali pripravene hri pre deti. Kristína síce chýbala, ale ďalší pozvaní sa tejto oslavy bezpochyby zúčastnia. Diana bola zvláštna osôbka. Sem tam som ju stretla na chodbe v škole. Prefrčala popri mne ako strela, ktorá vie kam mieri. Ledva sa pozdravila, pretože sa ustavične niekam ponáhľala. Povedala by som, že jej postava je asi metrická. Čiže asi meter široká a asi meter vysoká. Áno. Jej postava nebola bohvie čo. Ale chlapov zviesť dokázala. A poviem Vám, že poriadne pekných samcov si dokázala uloviť. Jej prvý sexuálny zážitok sa stal s chlapcom z izby číslo dvesto osem. Keď sme sa s ním stretli na chodbe, slintali sme ako keby sme mali slintačku. Boli sme ním posadnuté. Nosil obtiahnuté biele tričká, v ktorých jeho postava dostatočne vynikala, obcas panske mikiny a znackove panske tenisky. Mal úžasné vyformované telo.

 

Keď sme ho videli hrať futbal bez tričká a sledovali sme, ako sa jeho spotené telo leskne v žiare slnka, boli sme absolútne vzrušené. Jeho kocky na bruchu obdivovala každá z nás. Niekedy som mala pocit, že by sa mu oddala aj naša profesorka matematiky. Sadla by si na učiteľský stôl, roztiahla by nohy a kričala by ako besná. Ach tie moje predstavy. Skrátka jeho postava bola ideálna. Čo Vám poviem. Nemal na internáte žiadnu konkurenciu. A on debil si vyberie tučnú buchtu, ktorá nestojí za nič. Nikdy nepochopím, čo na nej videl. Asi iba tie ovisnuté kozy. Ale dobre. Predsa vieme, akí chlapi sú. Niekedy mám pocit, že im naozaj stačí len diera, aby si mohli vrznúť. Nepozerajú sa na žiadne hodnoty, neprekáža im, ako tie baby, s ktorými sa vláčia, vyzerajú. Niekedy sa hnevám na celý svet, keď na ulici uvidím sexi chlapa, ktorý sa drží ruka v ruke s nejakou desivou obludou.

 

Škraty, mrchy a štetky zrejme hýbu svetom. Preto som sa stala jednou z nich. Ale o tom potom. Druhý sexuálny zážitok zažila s chalanom z izby číslo dvestotrinásť. Vysoký, tmavý a krásny, mladý chalan, ktorý sa spočiatku zdráhal byť v Dianinej prítomnosti. Ale alkohol robí svoje. Počas jednej diskotéky sa nehorázne opil. V hlave nemá absolútne nič, ale jeho ohromne očarujúci pohľad hovorí každej žene na zemi: "Vezmi si ma!" A predovšetkým z jeho vnútra vychádza niečo neodolateľne príťažlivé. Tento chlapec Dianu pretiahol pod mostom. Áno. Veľmi dobre vyriešené a zorganizované. Jednoducho ho Diana z diskotéky odviedla, dala mu vrznúť a spokojne mohla spávať. A tretím adeptom dnes večer nebude nik iný ako... Nechajme to radšej tak. Sami uvidíte. Daniela bola u Diany na izbe, prezerala si jej fotografie a smiala sa na nich.

 

- Čomu sa smeješ? - vykríkla Diana z kúpeľne.

 

Upravovala sa a robila si účes roka. Diana bola totižto kaderníčka, ktorá vedela, čo sa nosí.

 

- Ale ničomu,- odvrkla Daniela, ktorá si prezerala fotografie ďalej na ktorych mala otrasne zimne cizmy.

 

Podľa nich usúdila, že jej priateľka Diana nemá hanby. Vtom do izby vošla vyčačkaná Diana, ktorá sa opýtala.

 

- Ako vyzerám?

 

Daniela uvidela tú jej hriešne otrasnú postavu, ktorú natiahla do svojich novým obtiahnutých šiat. letne saty boli krásne a predovšetkým boli čierne. Čiže mali by ju zužovať a jej postavu bezpodmienečne formovať. Ale nebolo tomu tak. Vyzerala ako jaternica. Daniela nevedela, čo má povedať. Bola vyvedená z miery, keď uvidela, čo si jej priateľka Diana obliekla. Daniela preglgla a povedala:

 

- Si prekrásna.

 

Daniela musela zaklamať. Nechcela priateľku raniť uštipačnými rečami o jej postave. Diana sa na Danielu radostne vyškerila a začala rabovať v skriniach.

 

- Čo hľadáš? - opýtala sa Daniela, ktorá nemala ani len tušenie, čo jej pochabá priateľka vystrája.

 

Diana vytiahla zo skrine dve fľaše poriadne tvrdého alkoholu a strcila ich do lacne kabelky.

 

- Predsa toto,- šťastlivo vyslovila.

 

Bola nesmierne natešená. Dnes večer má Diana totižto v pláne rozprúdiť nekonečnú zábavu, ktorá sa skončí až nad ránom. Vtom sa na chvíľu Diana zamyslela a svojej priateľky sa opýtala.

 

- Prečo vlastne Kristína odišla domov? Veď vedela, že bude žúr,- rozčúlene sa opýtala Daniely, ktorá nechcela rozoberať pred Dianou Kristínine problémy.

 

S Kristínou je predsa najlepšia priateľka a nebude Kristínino súkromie vešať na nos Diane, ktorá by všade roztrúbila, že Kristína sa vyspala s Rolandom.

 

- Sama neviem. V jej rodine sa muselo zrejme stať niečo vážne. Inak si neviem vysvetliť, prečo tak náhle a nečakane zdúchla z internátu,- vysvetľovala Daniela Diane.

 

Uvedomovala si, že klame. Ale nemala na výber. Nechcela zničiť to veľké priateľstvo s Kristínou. Navyše nechcela vyzvoniť Kristínine problémy pred niekým, koho poznajú len tri mesiace. Kristína by nechcela, aby sa o tom hovorilo. Daniela to veľmi dobre vedela a preto radšej mlčala. Vtom niekto zaklopal na dvere Dianinej izby.

 

- To sú oni,- šťastne zvolala Diana a rozbehla sa k dverám.

 

- Ahoj...,- pozdravil sa hlučný Tomáš, ktorý si internátne žúry vychutnával naplno.

 

Avšak nebol sám. Nebol tam nik iný ako Roland, ktorý ešte pred pár hodinami súložil s Kristínou. Ten, keď vošiel do Dianinej izby a uvidel tam len Danielu, ostal nemilo prekvapený.

 

- A kde...,- chcel sa opýtať, kde je Kristína.

 

- Kristína odišla domov,- skočila mu do reči Daniela a zodpovedala mu na jeho nepoloženú otázku.

 

Roland sa však neopýtal, prečo zdupkala. Zľakla sa? Necítila sa dobre? Ako keby ho ani nezaujímalo, čo sa deje s dievčaťom, s ktorým mal dnes poobede sex. Úbožiak. I sama Daniela si uvedomila, že tento chlapec sa ku Kristíne vôbec, ale vôbec nehodí. Keď vkročil do miestnosti Tomáš, začervenal sa. Daniely sa trochu hanbil. Páčila sa mu, ale neodvážil sa jej to povedať. Výrečná Daniela však neváhala ani chvíľu.

 

- Ahoj Tomáš,- milo sa usmiala na chalana, ktorý sa na internáte stal pochabým rebelom.

 

Striedal dievčatá ako ponožky, ale vždy keď sa pozrel na Danielu, zmäklo mu srdce. On nevyhľadával ženskú spoločnosť. Bolo to práve naopak. Ženská spoločnosť vyhľadávala jeho prítomnosť. Preto sa nemusel báť, že jedného dňa skončí bez baby. Dievčatá sa mu do postele priam núkali. Tomu sa hovorí výhoda prekrásnych mužov. Nebol tým rebelom, ktorý zvádza ženské a láme im ich krehké srdcia. Bol to nežný chalan, ktorý myslí len na romantické chvíle strávené s Danielou. Avšak Daniela by si s ním nerozumela. Aspoň to tak ona hovorila. Doslova si to nahovárala. Vždy tvrdila, že sa jej páčia len starší muži. Ale na druhej strane Tomáš nebol na zahodenie.

 

- Chlapci?

 

Zvodná Diana vzala do rúk fľaše s alkoholom a mávala s nimi. - Nalejeme si? Vyškerená a šťastná začínala oslavovať svoje narodeniny.

 

- Nalej!!! - prikázal jej Roland, ktorý sa nedočkavo pozeral na prázdne poháriky.

 

Alkohol bol jeho pánom. Vždy sa doriadil ako prasa. Daniela sa len pozrela na toho zvrhlíka a zazrela po ňom. Roland si všimol, že sa Daniela správa povýšenecky a arogantne. Pochopil, že Kristína jej povedala, čo sa dnes poobede v jeho izbe udialo. Ale Daniela si nechcela pokaziť tento krásny večer a preto sa začala rozprávať s Tomášom, ktorý sa na ňu usmieval tým svojím šibalským a chlapčenským úsmevom. Pilo sa. Pilo sa. A ešte raz - PILO SA!!! Padla jedna fľaša, druhá... Daniela už mala dosť. Cítila to. Už si myslela, že sa poberie aj do svojej izby, kde si ľahne, oddýchne si a vyspí sa na zajtrajší piatkový deň, ktorý bude v škole náročný. Ale Diana mala jednu obrovskú zálohu pre dnešnú noc.

 

- Počkajte!!! - vstala z postele opitá Diana.

 

Prišla ku skrini a začala sa v nej hrabať. Po chvíli z nej vytiahla ďalšiu fľašu a chalani zvýšili úroveň radosti potleskom. Daniela sa len usmiala. Pozrela sa na Rolanda a uvedomila si, že je to chumaj. Obchytkával Dianu, ktorá sa mu smiala do očí a zvádzala ho svojím pohľadom a otrasnou postavou. Zapla hudbu, krúžila okolo neho a robila zo seba parketovú levicu. Daniela sa snažila nevšímať si tých dvoch. A najmä Rolanda, ktorý sa správa ako ten najväčší debil na svete. Ako môže flirtovať s tamtou? Keď dnes zasúval do Danielinej najlepšej priateľky? Daniela bola týmto chalaniskom neuveriteľne pohoršená. Opäť sa začala venovať Tomášovi. Ten z nej nespúšťal oči.

 

- Čo plánuješ robiť po škole? - opýtala sa Daniela Tomáša.

 

- Nejaká práca sa mi rysuje v zahraničí,- odvetil.

 

Daniela si uvedomila, že Tomáš je tohtoročný maturant a ona tu bude musieť stráviť ešte ďalšie štyri roky. Neodvážila by sa začať si vzťah s niekým, kto odcestuje za pár mesiacov nevedno kam

 

- Ideme si von zapáliť,- povedala ožratá Diana.

 

Podala Rolandovi ruku, pomohla mu vstať z postele a spoločne sa vyparili. Lenže oni nešli fajčiť cigarety. Diana šla fajčiť jeho. S Tomášom začuli vzdychy z toalety. Daniela tomu nemohla uveriť. Ten debil Kristínu podviedol. A hneď v ten deň ako sa mu Kristína odovzdala. Tomáš sa začal smiať.

 

- Čomu sa smeješ? - skríkla po ňom Daniela.

 

Bola totálne rozčúlená.

 

- Na Rolandovi. Je proste king.

 

Daniela vylepila Tomášovi zaucho. Ten si chytil líce, ktoré ho začalo neúprosne štípať.

 

- Prečo si ma udrela? - urazene sa opýtal Daniely.

 

Tá bola chvíľu ticho.

 

- Prepáč. Neovládla som sa. Ale ten tvoj kamarát Roland je poriadny debil. Dnes sa s ním Kristína vyspala. Tým potvrdila, že s ním vstupuje do vzťahu. Lenže ten ich vzťah nebude mať žiadnu perspektívu. Pozri sa, čo robí!!!

 

Tomáš sa zaháčil. Uvedomil si, že Daniela má pravdu. A pochopil aj to, že Roland nie je king, ale je to obyčajný chudák, ktorý svoj penis nedokáže udržať vo svojich nohaviciach. Daniela sa so smutnými očami pozrela na Tomáša a povedala mu.

 

- Odpusť mi tú facku.

 

Pohladila ho po tvári, no on však využil túto situáciu pre zblíženie sa s Danielou. Dotkol sa jej ruky a Daniela sa začala celá chvieť. Odtiahla sa. To Tomáša ranilo.

 

- Prepáč, Tomáš. Ale už musím ísť. Zajtra ma čaká ťažký deň. Pozdrav odo mňa Dianu a toho somára.

 

Daniela sa pobrala z Dianinej izby. Na chodbe sa rozplakala. Nevedela, či robí správne. Rozmýšľala nad tým, či sa má pokúsiť o vzťah s Tomášom alebo nie. Bála sa, či vhupnúť len tak do vzťahu s ním, nie je zbytočné. Prejde niekoľko mesiacov, Tomáš zmaturuje, z internátu odíde a už si nikdy nespomenie na nejakú Danielu.



Prístupov 7851
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Strastiplny vylet
[ 13.9.2014] (príspevkov 1)
Blbe maniacky
[ 10.8.2014] (príspevkov 1)
Skvost slovenska
[ 5.8.2014] (príspevkov 0)
Hriesny internat
[ 28.7.2014] (príspevkov 0)
Triky na zachovanie odbytu
[ 16.7.2014] (príspevkov 1)
Financni zraloci na Slovensku
[ 12.7.2014] (príspevkov 0)
Naco chodis stale do kostola?
[ 7.7.2014] (príspevkov 0)
Cirkev na Slovensku
[ 5.7.2014] (príspevkov 2)
Aky je vas nazor na drogy?
[ 28.6.2014] (príspevkov 7)
Zrucnosti chlapov
[ 23.6.2014] (príspevkov 0)